Software op maat

If there's a software that I want to use, but it hasn't been written yet, then I must write it.

  maatsoftware

Bij maatwerksoftware wordt de softwareoplossing speciaal voor u ontwikkeld en daardoor volledig aangepast aan uw eisen en wensen. Ontwerpen van software vraagt een gedegen kennis van uw bedrijfsprocessen. Het is dan ook noodzakelijk dat dit in een formeel proces gegoten wordt waarin er een intensieve samenwerking is tussen beide partijen. Wij ontwerpen software zowel voor gebruik op desktop, cloud, tablets en smartphones. Verder hebben wij een migratieproces opgebouwd om de overgang van in huis toepassingen naar cloudomgeving vlot te laten verlopen.

Novika - desktop web applicaties

desktop en web applicaties

We evolueren meer naar het gebruik van web applicaties door de grotere flexibiliteit, maar applicaties voor de desktop blijft ook één van onze specialiteiten.

Novika - mobiele apps

mobiele apps

Applicaties voor de nomaden onder ons. Gebruik uw bedrijfsgegevens in een online - offline omgeving terwijl u uw klanten/projecten bezoekt.Novika - integratie software

integratie

Bijna alle bedrijfsfuncties kunt u ondersteunen met software. Dikwijls wordt er gekozen voor gespecialiseerde pakketten voor elke afdeling. Snel blijkt dat gegevensuitwisseling tussen de pakketten wenselijk is. Ons team is gespecialiseerd in koppelingen met Unit4 Venice en Octopus boekhouding.